Ingenting känns längre riktigt kul

David Wiberg

Ingenting känns längre riktigt kul av David Wiberg är en bedräglig humorbok och en ångestladdad coffeetable-bok. Den ser först ut som en rolighetsbok med fiffiga fotografier på knäppa skyltar men skenet bedrar, som alltid i David Wibergs konstnärliga universum.

Under tramset lurar ett förvirrat mörker: En tysk läkare som hotar med polisanmälan, en förälder som försöker få kontakt med sitt vuxna barn och en skämtar som inte kan sluta skämta, trots att det inte längre är kul. Tillsammans berättar bilderna en historia om sorg, ensamhet, skam, hybris och kärlek.

Ingenting känns längre riktigt kul föddes ur David Wibergs instagramkonto där han publicerat lätt förvrängda bilder av verkligheten.

Utgiven augusti 2018. Flexband,

SAGT OM BOKEN:

Så här är det: David Wiberg är en gud för mig.

Nils Palmeby i Borlänge tidning

Allra mest rörande är breven från en mamma till en Pella, som inte längre vill höra av henne. Där märks den författare som är så briljant i sina skildringar av tonårstjejen Linnea.

Lina Kalmteg i Sydsvenskan

PRESSBILDER:

OM David Wiberg

David Wiberg (f. 1973) är skådespelare, författare, komiker och konstnär. Han är känd från SVT:s julkalender 2017, det kultförklarade humorkollektivet Varanteatern och för teaterpubliken med föreställningar som Här kommer alla känslorna på en och samma gång och Det gulliga pojkslemmot. Han hade även en hyllad biroll i filmen Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

David slog igenom som författare med kritikerrosade Dagboksanteckningar från ett källarhål 2013. Han tilldelades priset för Årets humorprestation på Humorgalan 2016, för sin roll i Boy Machine (TV4).


Alla våra böcker


aktuella grejer

Mer grejer »

aktuella böcker

Alla böcker »

Kalendarium

prata med oss

Tidningen

Rojin Pertow
Fiskargatan 8
118 91 Stockholm
Telefon: 0704-10 20 83 (Kontor)
Mail: rojin.pertow[at]ordfrontforlag.se

Förlaget

Sofia Olsson
Fiskargatan 8
118 91 Stockholm
Telefon: 0704-74 18 86 kl 9-17
Mail: sofia.olsson[at]ordfrontforlag.se
International rights
Alessandra Sternfeld, AM Book
Mail: alessandra[at]am-book.com

Kundtjänst

Prenumerationsärenden
Nätverkstan Ekonomitjänst
galago@natverkstan.net
Telefon: 031-743 99 05 (tis-ons kl. 9-12)