Julkampanj 2022!

14 november, 2022  Okategoriserade

Julkampanj tjugitjutvå: det finaste man kan få! Eller någonting förhållandevis opersonligt? En helårsprenumeration på Sveriges bästa satir- och serietidning kan vara båda!

Årets upplaga av Galagos julkampanj är rätt och slätt: ett års prenumeration på Galago!

Du får:

- 6 nr av Galago hem i brevlådan för 489 kr!

- En riktigt bra serieroman!

- 2023 års Galagokalender av Marie Tillman!

- Ett fint kort att lägga under granen!

BESTÄLL HÄR!


Ladda ner julkortet här!

Lite detaljer:
Själva prenumerationen börjar med nr 1/2023 som kommer ungefär i mitten av mars 2023, men det är ju kul att få lägga någonting under granen också? Därför får du en seriebok och en väggalmanacka för 2023 på köpet! Ett härligt litet Galagopaket alltså! Beställ senast 13/12 för leverans innan jul! Och du, om du vill behålla grejerna men ge bort prenumerationen - då kan du lägga vårt fina julkort i ett kuvert under granen istället. Eller maila det till mottagaren! Kortet kan du ladda ner och skriva ut/maila själv HÄR!

För allt detta betalar du ett specialjulpris på endast 489 kr! Prenumerationen förnyas inte automatiskt utan tar slut med nr 6/2023. Kampanjen pågår t.o.m. 27/12 2022. Så om du står där på annandagen och inser att du glömt köpa julklapp till syrrans kille Jonas - slink in på toa, lägg en beställning lite snabbt och maila honom kortet när det är dags för klapputdelning! Eller printa ut diskret om du är hos någon med skrivare. Finns för all del ingenting som hindrar dig från att beställa hela schabraket till dig själv heller!

Böckerna du väljer mellan är:
På äventyr i senkapitalismen - Tommy Sundvall
Himlastormande - Karolina Bång
Den uppgrävda jorden - Lisa Wool-Rim Sjöblom
Familjen Fågel : Först är det roligt - Marie Tillman
Putins Ryssland : En diktator blir till - Darryl Cunningham

Från trollen i Galagofabriken till alla som orkade läsa ända hit - en riktigt god jul!

Klicka HÄR för att beställa!


Här är Julkortet!aktuella grejer

Mer grejer »

aktuella böcker

Den sjunde vännen

Sara Granér

Äntligen är Sara Granér tillbaka med en smart, späckad och rolig serieroman! Den sjunde vännen är en vild, associativ och fantasifull historia om mänskligheten, språket, evolutionen och urtida sorkar. Ute nu!

neandertalarna, dinosaurierna och de gamla egyptierna har tryckts ner i en shaker tillsammans med Granérs nallar och ordvrängningar. Ut kommer en svartrödgul komet, ett extremt expressivt album som kräver fokus och tid.

Malin Nauwerck i Aftonbladet

Läs mer om boken »

Putins Ryssland : En diktator blir till

Darryl Cunningham

Giftmord, anfallskrig, tyranni och förföljelser av minoriteter och oppositionella. Vladimir Putins Ryssland är livsfarligt. Den hyllade brittiska serieskaparen Darryl Cunninghams biografi över Putin finns ute nu.

Cunninghams berättelse är rik på dramatiska händelseförlopp och snygga illustrationer, och Putins Ryssland är en utmärkt ingång till både Putin och dagens globala politiska läge. Helhetsbetyg: 5

Martin Dahlén i BTJ-häftet 22, 2022

Läs mer om boken »

Alla böcker »

prata med oss

Tidningen

Rojin Pertow Stortorget 1, 111 29 Stockholm Mail: rojin.pertow[at]ordfrontforlag.se

Förlaget

Sofia Olsson Stortorget 1, 111 29 Stockholm Telefon: 0704-10 20 86 mån-tors kl 9-15 Mail: sofiao[at]ordfrontforlag.se International rights Alessandra Sternfeld, AM Book Mail: alessandra[at]am-book.com

Kundtjänst

Prenumerationsärenden Nätverkstan Ekonomitjänst galago@natverkstan.net Telefon: 031-743 99 05 (tis-ons kl. 9-12)