Galagos julkampanj!

Heter det att det "knallar" mot jul? Det är i så fall precis vad vi gör genom att lansera "Galagos knallpriskampanj" såhär lagom till att det börjar bli dags att fundera på vad en ska ge bort till nära & kära. Och vad kan vara bättre än att ge bort lika stora portioner vrede och goda skratt under ett år som valåret 2014? För det formidabla priset av 349:- får du inte mindre än två riktigt goa Galagoböcker, en kalender och en helårsprenumeration som räcker hela 2014.

Ge t.ex bort All I want for Christmas is planekonomi till mormor, Mats Kamp till kusin Fritiof, Pontus Lundkvists Nostradamuskalender till den kattälskande rymdvarelsen som bor i garaget och en prempa på Galago till bordercollien Rex, eller varför inte behålla hela klabbet själv? Det är en fråga om ren fördelningspolitik hemma på kolchosen.

 För 349:- får du alltså:

-Ett helår med Galago. Sveriges skarpaste serietidning.

-Två Galagoböcker som premier.

-De 500 första som ger bort en prenumeration får även Pontus Lundkvists Nostradamuskalender i present! Sedan är det så långt lagret räcker.

Alltså, 2 böcker, ett helår med Galago, och en kalender! Någon har uppenbarligen blivit fullständigt bindgalen! Erbjudandet gäller fram till julafton!

Faktura och premier kommer till dig - tidningarna till mottagaren.

Och vet du? Givetvis får du ge dig själv en prenumeration i julklapp!

Premier och faktura skickas ut i samma paket till givaren vi kan inte garantera att de kommer före jul.

Observera att bor du utomlands debiteras 320:- extra i porto.
Observera att bor du utomlands debiteras 320:- extra i porto.