Galagos julkampanj!

Heter det att det "knallar" mot jul? Det är i så fall precis vad vi gör genom att lansera "Galagos knallpriskampanj" såhär lagom till att det börjar bli dags att fundera på vad en ska ge bort till nära & kära. Och vad kan vara bättre än att ge bort lika stora portioner vrede och goda skratt under ett år som valåret 2014? För det formidabla priset av 349:- får du inte mindre än två riktigt goa Galagoböcker, en kalender och en helårsprenumeration som räcker hela 2014.

Ge t.ex bort All I want for Christmas is planekonomi till mormor, Mats Kamp till kusin Fritiof, Pontus Lundkvists Nostradamuskalender till den kattälskande rymdvarelsen som bor i garaget och en prempa på Galago till bordercollien Rex, eller varför inte behålla hela klabbet själv? Det är en fråga om ren fördelningspolitik hemma på kolchosen.

 För 349:- får du alltså:

-Ett helår med Galago. Sveriges skarpaste serietidning.

-Två Galagoböcker som premier.

-De 500 första som ger bort en prenumeration får även Pontus Lundkvists Nostradamuskalender i present! Sedan är det så långt lagret räcker.

Alltså, 2 böcker, ett helår med Galago, och en kalender! Någon har uppenbarligen blivit fullständigt bindgalen! Erbjudandet gäller fram till julafton!

Faktura och premier kommer till dig - tidningarna till mottagaren.

Och vet du? Givetvis får du ge dig själv en prenumeration i julklapp!

Premier och faktura skickas ut i samma paket till givaren vi kan inte garantera att de kommer före jul.

Vill du skriva ut ett jättefint gåvokort av Sara Granér och ge till mottagaren? Ladda ned det här!

Observera att bor du utomlands debiteras 320:- extra i porto.