Galagos julkampanj!

OBS! Vi kan inte längre garantera att premierna skickas före jul, men du kan ladda ned ett gåvokort att skriva ut eller maila HÄR!

Så börjar då återigen klockorna klämta mot jul och på Galagokontoret går natten tunga fjät. Det är dags för oss att bli alldeles galna!

-Vad är då grejen? Frågar ni.

Ett par vilda ögon stirrar tillbaks på er ur den av kaffekoppar, utskrivna manus, brev och böcker konstruerade infrastruktur som kallas Galagogrottan.

-Jo förstår ni, väser en hes röst fram med kaffedoftande rosslingar till andetag, ända fram till julafton firar vi Krampus tåg från Nordpolen ut över världen. Och hur gör vi det bäst om inte med ett gammalt gött erbjudande om ni ger bort en prempa på Galago till vän, fiende, husdjur, onkel, syssling eller annan kamrat på sovchosen?

-Vad får vi då, Galagos?

Jo, för bara 349 ynka spänn så ger ni bort en prempa på Galago i julklapp, en gåva som räcker hela 2015. Men ni får också två böcker ur vårt sortiment, kanske ger ni bort dem också till en vän, kanske behåller ni dem själva. Vi dömer ingen. Och så långt lagret räcker så får ni även Nanna Johanssons störtläckra Skönhetskalender för 2015! De börjar ta slut så skynda att fynda!!!

-Men vafan Galago, bara två böcker kostar ju typ 300 spänn. Och jag kan alltså ge bort hela paketet till mig själv om jag vill? Hur går det här ihop?

De rosslande andetagen förvandlas till ett hest skratt och en stank av glögg sprider sig i julemörkret.

-Ja, vi sa ju att vi är galna. God Jul!!!

Alltså! för 349 pix får ni:

-Två böcker ur vårt sortiment som kommer på posten till er.
-En helårsprempa på Galago som går till gåvomottagaren med start med första numret 2015. Fyller ni inte i mottagare så går prenumerationen till er. Start nästa nummer efter anmälan kommit in.
-Nanna Johanssons skönhetskalender (Så långt lagret räcker!) 

Efter att ni fyllt i och skickat in formuläret kommer en faktura och premierna att skickas till er. Om du vill ge bort en prenumeration och bokpaketet inte hinner fram före jul kan du ladda ned vårt fina gåvokort HÄR!

 

Observera att om prenumerationen ska skickas utomlands debiteras du 170:- extra i porto.
Observera att om prenumerationen ska skickas utomlands debiteras du 170:- extra i porto.